Over ons

Sinds 2006 hebben we diverse software, E-Health, en apps ontwikkeld voor uiteenlopende bedrijven en organisaties in Nederland. Hierbij loopt creativiteit, innovatie, verantwoordelijkheid en humor als een rode draad door alle projecten en worden we door onze klanten vaker gezien als collega dan als leverancier, en daar zijn wij met zijn allen harstikke trots op.

Strategie

Aan een succesvolle software implementatie gaat eerst een degelijk vooronderzoek af. Voordat we daadwerkelijk iets creëren, willen we jou en jouw organisatie leren kennen waardoor we een goed beeld krijgen van de gewenste oplossing. Zodra we dezelde ideeën hebben over de oplossing dan pas definiëren we samen de route om daar te komen. Hierbij zijn transparantie en goede communicatie de steekwoorden die we gebruiken om verrassingen en teleurstellingen achteraf te voorkomen.

Design

Hoe het eruit ziet, hoe het ontwikkeld is, hoe het gebouwd is, hoe intuïtief iets werkt en misschien zelfs ook nog hoe het ruikt en voelt bepaalt in grote mate het succes van een software oplossing! Hierbij proberen we om op alle details te letten waarbij de eisen en wensen van u als eindgebruikers onmisbaar zijn! Dat in combinatie met de kennis en kunde van onze designers & ontwikkelaars resulteert altijd in de juiste mix van visual design en usibility van de oplossing.

Develop

Onze web & software developers weten dat onze oplossingen faciliterend en ondersteunend moeten zijn aan de bedrijfsprocessen maar tegelijkertijd flexibel genoeg moeten zijn om mee te kunnen groeien met een steeds veranderende maatschappij, regelgeving en organisatie! Door een pragmatische benadering zijn wij in staat om de meest complexe ICT vraagstukken op- en aan te pakken. Vervolgens zorgen wij voor een optimaal passende en werkende totaal oplossing.

No nonsense

Tijdens de ontwikkelfase verspillen we liever geen tijd aan onnodig overleg en pompeuze presentaties. Bij voorkeur gaan we meteen met jullie aan de slag met het bouwen van prototypes. Gedurende dit traject krijgen we graag veel realtime feedback van jullie waardoor we snel kunnen (bij)sturen. Hierbij ligt de focus op 'werk in uitvoering' waarbij we volledig transparant zijn in het gehele ontwikkelproces met hierin een duidelijke begin- en eindtijd.

Vector 4

  • Carteijnstraat 6a, Bunde
  • +31 (0)43 365 5908
  • Google Maps